NIEUWS

PetRonics Elektronica Assemblage

22 november 2022

PetRonics Elektronica Assemblage

Kiwatt besteed vanaf januari 2023 de assemblage van de batterij uit aan PetRonics Elektronica Assemblage. PetRonics Elektronica Assemblage is een dochteronderneming van Petronics, gespecialiseerd in het samenstellen en fabriceren van elektronische componenten en apparaten voor huisdieren. Ze spelen een essentiële rol bij het omzetten van de innovatieve ideeën en concepten van Petronics in hoogwaardige, functionele producten. 

Het assemblageproces omvat onder andere het plaatsen van printplaten, het solderen van elektronische componenten, het monteren van schakelaars en connectoren, en het testen van de functionaliteit en kwaliteit van de elektronische apparaten. Het team zorgt ervoor dat elk product voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen van Petronics voordat het naar de volgende fase van productie en distributie gaat.

De batterijassemblage begint met de behuizing. Dit is een metalen of kunststof omhulsel dat de batterij beschermt en de interne componenten op hun plaats houdt.

Het assembleren van batterijen vereist gespecialiseerde apparatuur en expertise om ervoor te zorgen dat de componenten correct worden geplaatst en dat de batterijen veilig en betrouwbaar werken. Dit is ook de reden waarom batterijen een wat langere levertijd hebben als gewone producten. 

 

Lees ook over deze ontwikkelingen

externalId=werken-bij-kiwatt-nieuws-detail-updated-3.0.1.1.0&filter[active]=1