Content Marketeer

Kiwatt wil energieopslag eenvoudiger maken voor ondernemers en particulieren. Want dromen over een duurzame installatie is mooi, maar echt iets doen is beter. Kom jij hier een bijdrage aan leveren?

Werktijden

32-40 uur

Opleidingsniveau

HBO

Afdeling

Marketing

Wil jij als Content Marketeer aan de frontlinie staan van de energietransitie? 
Wil jij werken bij een organisatie die een leidende rol in de markt van duurzame energieopslag wil innemen? Kom werken bij Kiwatt en haal het beste uit jezelf.  

Wat ga je doen als Content Marketeer?

Ben jij opzoek naar een uitdagende marketingbaan waarbij je al jouw marketing skills kan inzetten? Solliciteer dan snel op deze vacature! Wij zijn op zoek naar een Content Marketeer die met zijn/haar enthousiasme een onmisbare schakel wordt in ons hechte team. 

 • Je gaat de Marketing Manager van Kiwatt ondersteunen op het gebied van Content marketing. De functie is divers met veel vrijheid. Je mag jouw ideeën inbrengen en bij goedkeuring aan jouw eigen projecten werken.
 • Als Content Marketeer schrijf en plaats je berichten voor de sociale kanalen van Kiwatt.
 • Daarnaast schrijf jij klantverhalen en verhalen over medewerkers.
 • Je reviseert en schrijft content om onze SEO positie continu te verbeteren.
 • Communicatie is belangrijk in deze functie. Het onderhouden van contact met collega’s, externe partijen, dat kun jij wel. Je gaat in gesprek met externe bureaus, landelijke media en bedenkt de vormgeving van beurzen.
 • De functie is ook uitdagend. Hoe zorg jij ervoor dat Kiwatt innovatief in beeld blijft komen? Wat is er voor nodig om de juiste doelgroepen te blijven bereiken met berichtgevingen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw ideeën.

Werken bij Kiwatt
Kiwatt is opgericht in 2019 en groeit de laatste jaren hard. De vraag en het aanbod van energie is niet in balans. De vraag neemt met de jaren enorm toe. Dit is dankzij de energietransitie. Elektrische auto’s, warmtepompen en verduurzaming van de industrie. Allemaal zorgen ze ervoor dat de vraag stijgt. Het huidige netwerk is niet geschikt voor zoveel vraag- en aanbod, het net zit overvol.

Kiwatt wordt een belangrijke speler in de energietransitie door slimme oplossingen aan te bieden voor de opslag van energie. Kiwatt wilt energieopslag eenvoudig maken voor ondernemers en particulieren. Wij zorgen er voor dat ieder huishouden of bedrijf zelf controle heeft over de opgewekte energie. We zijn continu bezig met de doorontwikkeling en optimalisatie van onze producten. Wij zijn geen traditioneel bedrijf, maar innovatief en snel groeiend. De energietransitie is in volle gang en jij kan hier een bijdrage aan leveren!

Nieuwsgierig naar Kiwatt? Kom gewoon eens kijken.

Wie ben jij als Content Marketeer?

 • Je hebt enkele jaren ervaring binnen een commerciële organisatie.
 • Je kan zelfstandig werken.
 • Je wilt je verdiepen in ontwikkelingen op het gebied van Marketing/ communicatie en de energiebranche.
 • Je brengt minimaal een MBO+ of HBO diploma Marketing/ Communicatie met je mee.
 • Ervaring met sales driven marketing, Hubspot en Canva zijn een pré.
 • Jouw beheersing van de Nederlandse taal is perfect.
 • Je bent niet bang om door te vragen of vragen te stellen bij ingewikkelde onderwerpen, om tot het juiste eindproduct te komen.

Wat krijg je bij ons Content Marketeer?

 • Een salaris tussen de 3500-4500 euro bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van de opleiding en ervaring.
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling en groeipotentieel.
 • € 0,21 reiskostenvergoeding.
 • Een indrukwekkende werkplek aan de A12 (goed bereikbaar met OV), Nespresso koffie, vers fruit, wekelijks warme broodjes en een vrijdagmiddag borrel inclusief heerlijke hapjes en drankjes. We vinden het belangrijk om met elkaar te verbinden.
 • Je hebt veel vrijheid in je functie en de lijntjes zijn kort.
 • Gedeeltelijk thuiswerken is bespreekbaar.
 • Functie voor 32-40 uur.

Content Marketeer bij Kiwatt jouw baan?

Wil jij aan de slag bij Kiwatt als Content Marketeer en het allerbeste uit jezelf halen? Laten we dan snel eens kennismaken. Solliciteer eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen.

Reageren kan nog tot 30 november 2023. Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

Nog een vraag? Stel deze aan...

Naam: Julia van Deelen

Functie: HR

E-mailadres: hr@kiwatt.nl

Telefoonnummer: 0615 829 757

Solliciteer direct

Geweldige prestaties zijn alleen mogelijk als we samenwerken als een hecht team. Dus als jij een teamspeler bent die opzoek is naar een uitdagende carrière of stage, dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Kom werken bij Kiwatt!

Motivatie en CV
Via onderstaande knop is het mogelijk om je CV en eventuele motivatiebrief te uploaden.

Vragen of meer info?

Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact met me op.

Julia van Deelen

Bekijk ook deze vacatures

externalId=werken-bij-kiwatt-vacatures-detail-updated-3.0.1.0.2&filter[active]=1