Marketing medewerker

Kiwatt wil energieopslag eenvoudiger maken voor ondernemers en particulieren. Want dromen over een duurzame installatie is mooi, maar echt iets doen is beter. Kom jij hier een bijdrage aan leveren?

Werktijden

32-40 uur

Opleidingsniveau

HBO

Afdeling

Marketing

De energietransitie is in volle gang en jij kan hier als marketing medewerker een belangrijke bijdrage aan leveren. Kiwatt is een belangrijke speler in de energietransitie door slimme oplossingen aan te bieden voor de opslag van energie. Wij zorgen ervoor dat ieder huishouden of bedrijf zelf controle heeft over de opgewekte energie. We zijn continu bezig met de doorontwikkeling en optimalisatie van onze producten. Ben jij opzoek naar een uitdagende marketingbaan waarbij je al jouw marketing skills kan inzetten? Solliciteer dan snel op deze vacature! Wij zijn op zoek naar een marketing medewerker die met zijn/haar enthousiasme een onmisbare schakel wordt in ons hechte team. 

Dit bieden wij jou

  • Een zeer interessante marketingfunctie met veel ruimte voor ontwikkeling, waarbij je de Marketing Manager ondersteunt.
  • Een indrukwekkende werkplek aan de A12 (goed bereikbaar met OV), Nespresso koffie, vers fruit, wekelijks warme broodjes en een vrijdagmiddag borrel inclusief heerlijke hapjes en drankjes.
  • Je hebt veel vrijheid in je functie en de lijntjes zijn kort.
  • Gedeeltelijk thuiswerken is bespreekbaar.
  • Functie voor 32-40 uur.

Dit breng je mee als marketing medewerker:

  • Je hebt enkele jaren ervaring binnen een commerciële organisatie.
  • Je kan zelfstandig werken.
  • Ervaring met sales driven marketing en Hubspot zijn een pré.
  • Jouw beheersing van de Nederlandse taal is perfect.
  • Je bent niet bang om door te vragen of vragen te stellen bij ingewikkelde onderwerpen, om tot het juiste eindproduct te komen.

Breng jij jouw energie naar Kiwatt? Reageer dan snel!

Heb je een vraag over deze functie? Neem dan contact op met Julia van Deelen, hr@kiwatt.nl of 0318 280 000. We leren je graag kennen! 

Solliciteer direct

Geweldige prestaties zijn alleen mogelijk als we samenwerken als een hecht team. Dus als jij een teamspeler bent die opzoek is naar een uitdagende carrière of stage, dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Kom werken bij Kiwatt!

Motivatie en CV
Via onderstaande knop is het mogelijk om je CV en eventuele motivatiebrief te uploaden.

Vragen of meer info?

Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact met me op.

Julia van Deelen

Bekijk ook deze vacatures

externalId=werken-bij-kiwatt-vacatures-detail-updated-3.0.1.0.2&filter[active]=1