NodeJS developer

Kiwatt wil energieopslag eenvoudiger maken voor ondernemers en particulieren. Want dromen over een duurzame installatie is mooi, maar echt iets doen is beter. Kom jij hier een bijdrage aan leveren?

Werktijden

32-40 uur

Opleidingsniveau

HBO

Afdeling

Research en Development

Wil jij als NodeJS developer aan de frontlinie staan van de energietransitie? 
Wil jij werken bij een organisatie die een leidende rol in de markt van duurzame energieopslag aanneemt? Kom werken bij Kiwatt en haal het beste uit jezelf.  

Wat ga je doen als NodeJS developer?

 • Bij Kiwatt werken we in een groot deel van onze stack met NodeJS, zowel in onze Gateway (het systeem op locatie) als in onze Cloud. Jij komt ons helpen de bestaande oplossingen te verbeteren en te optimaliseren.
 • Wij zijn bij Kiwatt druk bezig onze integratie tussen onze Cloud en onze Gateway uit te breiden. Jij komt ons helpen nieuwe functionaliteit te realiseren.
 • Onze Gateway maakt gebruik van een geavanceerd algoritme waarmee we op de juiste tijd onze batterijen laden en ontladen, optimaal gebruik makend van de zon en de prijzen op de Europese energiemarkt, en jij gaat dat verbeteren en uitbreiden.
 • Continu verbeteren is voor ons belangrijk. Jij bouwt monitoring in onze systemen en lost proactief problemen op.

Werken bij Kiwatt
Kiwatt is opgericht in 2019 en wil energieopslag eenvoudig maken voor ondernemers en particulieren. Kiwatt is een belangrijke speler in de energietransitie door slimme oplossingen aan te bieden voor de opslag van energie. Wij zorgen er voor dat ieder huishouden of bedrijf zelf controle heeft over de opgewekte energie. We zijn continu bezig met de doorontwikkeling en optimalisatie van onze producten. Dromen over een duurzame installatie is mooi, maar echt iets doen is beter. Wij zijn geen traditioneel bedrijf, maar innovatief en snel groeiend. We zijn altijd op zoek naar specialisten. De energietransitie is in volle gang en jij kan hier een bijdrage aan leveren! 

Nieuwsgierig naar Kiwatt? Kom gewoon eens kijken! Dat kan ook 's avonds of op zaterdag.

Wie ben jij als NodeJS developer? 

 • Je hebt een achtergrond in en ervaring met NodeJS.
 • Je hebt ervaring met Linux en programmeren op en met Linux, of je hebt er zin in daar in te duiken.
 • Je vindt het leuk om op het snijvlak van systems en cloud programming te werken.
 • Gedrevenheid en passie? Dat heb jij. Natuurlijk ben je blij wanneer je weekend hebt, maar je bent net zo blij als je maandagochtend weer naar het werk mag.
 • Je hecht, net als wij, waarde aan kwaliteit. Je wil iets moois helemaal (af)maken en zorgt voor een perfecte afwerking. De lat ligt hoog en dat is voor jou de gaafste uitdaging.

Werken in ons team

De energietransitie is in volle gang en jij kunt hier als NodeJS developer bij Kiwatt een belangrijke bijdrage aan leveren. Onze producten bestaan uit geavanceerde hard- en software. En hier ligt jouw uitdaging! Door de implementatie van slimme software draag je bij aan het verbeteren van onze energie-oplossingen. Je weet de wensen van de consument door te vertalen naar praktische oplossingen. Zo versnel je als NodeJS developer met jouw team de energietransitie. We organiseren regelmatig leuke uitjes, zoals een BBQ. Zo leer je je collega's ook op een andere manier kennen!

Wat krijg je bij ons als NodeJS developer?

 • Een salaris tussen de 3100 euro en 5000 euro bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van de opleiding en ervaring.
 • Direct een vast contract in een betrokken en innovatieve organisatie.
 • Uitdagende werkzaamheden die jouw technische hart sneller doen kloppen.
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling en groeipotentieel.
 • Een enthousiast en gemotiveerd team van gedreven professionals op een inspirerende locatie.
 • Gezellige borrels, barbecues en feestjes: we vinden het belangrijk om met elkaar te verbinden.
 • € 0,21 reiskostenvergoeding.

NodeJS developer bij Kiwatt: jouw baan?

Wil je aan de slag bij Kiwatt als NodeJS developer en het allerbeste uit jezelf halen? Laten we dan snel eens kennismaken. Solliciteer eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen.

Reageren kan nog tot 1 oktober 2023. Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

Nog een vraag? Stel deze aan...

Naam: Julia van Deelen

Functie: HR

E-mailadres: hr@kiwatt.nl

Telefoonnummer: 0615 829 757

Solliciteer direct

Geweldige prestaties zijn alleen mogelijk als we samenwerken als een hecht team. Dus als jij een teamspeler bent die opzoek is naar een uitdagende carrière of stage, dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Kom werken bij Kiwatt!

Motivatie en CV
Via onderstaande knop is het mogelijk om je CV en eventuele motivatiebrief te uploaden.

Vragen of meer info?

Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact met me op.

Julia van Deelen

Bekijk ook deze vacatures

externalId=werken-bij-kiwatt-vacatures-detail-updated-3.0.1.0.2&filter[active]=1