Support Medewerker

Kiwatt wil energieopslag eenvoudiger maken voor ondernemers en particulieren. Want dromen over een duurzame installatie is mooi, maar echt iets doen is beter. Kom jij hier een bijdrage aan leveren?

Werktijden

40 uur

Opleidingsniveau

MBO

Afdeling

Service en Support

 

Wil jij als Supportmedewerker aan de frontlinie staan van de energietransitie? Wil jij werken bij een organisatie die een leidende rol in de markt van duurzame energieopslag wil innemen? Kom werken bij Kiwatt en haal het beste uit jezelf. 

Wat ga je doen als Supportmedewerker?

 • Jij bent de vraagbaak voor onze klanten. Je ondersteunt met je kennis en zoekt samen met het team naar oplossingen bij storingen en klantvragen. Je legt graag uit wat de oplossing voor klanten kan betekenen.
 • Je beheert de planning van servicebezoeken, plaatsing en inbedrijfstellingen. Je bent altijd in beweging en hebt energie om snel en kwalitatief oplossingsgericht te schakelen.
 • Je beheert remote de installaties die bij onze klanten staan en stelt tijdig diagnoses om klanten van de juiste informatie te voorzien.
 • Je schrijft mee aan onze kennisbank om je collega’s, onze dealers en onze klanten van de juiste informatie te voorzien.
 • Je geeft terugkoppeling aan je collega’s op de afdeling productontwikkeling om hen handvatten te geven voor nieuwe innovaties en productverbeteringen.

Werken bij Kiwatt

Kiwatt is opgericht in 2019 en groeit de laatste jaren hard. De vraag en het aanbod van energie is niet in balans. De vraag neemt met de jaren enorm toe. Dit is dankzij de energietransitie. Elektrische auto’s, warmtepompen en verduurzaming van de industrie. Allemaal zorgen ze ervoor dat de vraag stijgt. Het huidige netwerk is niet geschikt voor zoveel vraag- en aanbod, het net zit overvol. Kiwatt wordt een belangrijke speler in de energietransitie door slimme oplossingen aan te bieden voor de opslag van energie. Kiwatt wil energieopslag eenvoudig maken voor ondernemers en particulieren. Wij zorgen er voor dat ieder huishouden of bedrijf zelf controle heeft over de opgewekte energie. We zijn continu bezig met de doorontwikkeling en optimalisatie van onze producten. Wij zijn geen traditioneel bedrijf, maar innovatief en snel groeiend. De energietransitie is in volle gang en jij kan hier een bijdrage aan leveren!

Nieuwsgierig naar Kiwatt? Kom gewoon eens kijken.

Wie ben jij als Supportmedewerker?

 • Je bent klantgericht en beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden.
 • Je bent oplossingsgericht en wil de beste kwaliteit en het hoogste resultaat voor onze klanten en dealers.
 • Je bent handig met Microsoft Office en CRM-systemen voor een uitstekende administratieve afhandeling.

Werken in ons team

De energietransitie is in volle gang en jij kunt hier als Support Medewerker bij Kiwatt een belangrijke bijdrage aan leveren. Versnel samen met jouw team de energietransitie. We organiseren regelmatig leuke uitjes, zoals een BBQ. Zo leer je je collega's ook op een andere manier kennen!

Wat krijg je bij ons als Supportmedewerker?

 • Een salaris tussen de 2700 en 4000 euro bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van de opleiding en ervaring.
 • Direct een vast contract in een betrokken en innovatieve organisatie.
 • Uitdagende werkzaamheden.
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling en groeipotentieel.
 • Een enthousiast en gemotiveerd team van gedreven professionals op een inspirerende locatie.
 • Gezellige borrels, barbecues en feestjes: we vinden het belangrijk om met elkaar te verbinden.
 • € 0,21 per km reiskostenvergoeding.

Supportmedewerker bij Kiwatt jouw baan?

Wil je aan de slag bij Kiwatt als Support Medewerker en het allerbeste uit jezelf halen? Laten we dan snel eens kennismaken. Solliciteer eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen.

Reageren kan nog tot 12 februari 2024. Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

Nog een vraag? Stel deze aan...

Naam: Julia van Deelen

Functie: HR

E-mailadres: hr@kiwatt.nl

Telefoonnummer: 0615 829 757

Solliciteer direct

Geweldige prestaties zijn alleen mogelijk als we samenwerken als een hecht team. Dus als jij een teamspeler bent die opzoek is naar een uitdagende carrière of stage, dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Kom werken bij Kiwatt!

Motivatie en CV
Via onderstaande knop is het mogelijk om je CV en eventuele motivatiebrief te uploaden.

Vragen of meer info?

Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact met me op.

Julia van Deelen

Bekijk ook deze vacatures

externalId=werken-bij-kiwatt-vacatures-detail-updated-3.0.1.0.2&filter[active]=1