EVENEMENTEN

Blijf op de hoogte van onze evenementen

Naast werk denken wij ook aan ontspanning. Zo organiseren wij ieder jaar verschillende bedrijfsuitjes en borrels. Blijf op de hoogte van onze evenementen.
externalId=werken-bij-kiwatt-events-1.3.0&filter[active]=1

Zomer BBQ

Op 21 juli hadden we de geweldige zomer BBQ bij Jacob thuis in Leersum. We begonnen met een boeiende presentatie, waar terugkeken naar mooie projecten en toekomstplannen voor Kiwatt. Het was inspirerend om te zien hoe enthousiast en betrokken iedereen was tijdens de presentaties. Na de presentatie was het tijd om te ontspannen en te genieten van lekker eten en gezelligheid. We hadden een smakelijke BBQ, waarbij we samen konden bijpraten en plezier konden maken. Bovendien was er een volleybalveld opgezet, waar de collega's zich konden uitleven in een fanatiek potje volleybal.  
21 juli 2023

Bedrijfsuitje zomer 2023

30 juni heeft het jaarlijkse bedrijfsuitje weer plaats gevonden. De dag begon met het inschepen op een zeilschip, waar alle collega's de kans kregen om actief deel te nemen aan het zeilen. Onder begeleiding van ervaren zeilers konden de deelnemers genieten van het prachtige uitzicht op het water. Na de zeiltocht arriveerden we op Urk, waar we verwelkomd werden voor een boeiende kookworkshop. Het hoogtepunt van de dag was het heerlijke diner. Het bedrijfsuitje bood een combinatie van teambuilding en plezierige ervaringen, waardoor de werknemers een onvergetelijke dag hebben gehad.
30 juni 2023

Kiwatt BBQ

Op 31 maart kwamen alle medewerkers van Kiwatt bij elkaar voor een heerlijke barbecue. Het was een perfecte gelegenheid om samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap. Jacob, de CEO van Kiwatt, nam het woord en hield een korte toespraak om iedereen te bedanken voor hun harde werk tijdens het eerste kwartaal. Hij benadrukte de waarde van teamwork en het belang van samenwerking om doelen te bereiken. Terwijl iedereen genoot van het heerlijke eten, ontstond er een informele en ontspannen sfeer. Collega's leerden elkaar beter kennen, maakten grapjes en creëerden nieuwe connecties. 
31 maart 2023

BAV-beurs

Afgelopen maart 2023 stonden we samen met Boon Agrosystems op de Bouw & Agri Vakdagen. De Bouw en Agri Vakdagen in Ede zijn een evenement dat zich richt op de bouw- en agrarische sector. Bezoekers konden kennismaken met de nieuwste trends, technologieën en ontwikkelingen in de bouw- en agrarische sector. Het was de perfecte gelegenheid om te netwerken, informatie uit te wisselen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Het waren succesvolle dagen waarbij we weer veel geïnteresseerden hebben ontmoet.
15-17 maart 2023

Dutch Poultry Expo

Onze collega’s stonden samen met onze dealer Boon Agrosystems op de Dutch Poultry Expo & Dutch Pork Expo. De Dutch Poultry Expo is een beurs en evenement dat zich richt op de pluimvee-industrie in Nederland. Het is een belangrijke bijeenkomst voor professionals en bedrijven die actief zijn in de pluimveesector, waaronder pluimveehouders, producenten, leveranciers, experts en andere belanghebbenden. Er is volop genetwerkt, kennis gedeeld en inspiratie opgedaan. Het waren inspirerende dagen en we hebben veel geïnteresseerden ontmoet! 
14&15 februari 2023

Kerstdiner 2022

Het kerstdiner van 2022 was een gezellige en feestelijke gelegenheid. We kwamen samen als collega's om te genieten van een heerlijke maaltijd en elkaars gezelschap. We lachten, deelden verhalen en creëerden nieuwe herinneringen. Het diner versterkte de banden tussen collega's en zorgde voor een gevoel van waardering en samenhorigheid. Het was een speciale avond waarin we de successen van het afgelopen jaar vierden en vooruitkeken naar de toekomst. Het Kerstdiner van 2022 liet zien dat we niet alleen collega's zijn, maar ook een hecht team die elkaar ondersteunt en waardeert.
23 december 2022

Kennisdag

​​26 november stonden wij op de kennisdag ‘Duurzame energie in de melkveehouderij’. Met een team van zes, waaronder onze dealer Roelof Staal en onze klant Tijmen van Zessen, zijn wij de hele dag druk geweest met gesprekken voeren en afspraken plannen. Het was overweldigend hoeveel animo en enthousiasme er is vanuit de boeren voor onze batterijen! Het was een geslaagde dag en wij zijn met een goed gevoel naar huis gegaan.
26 november 2022

Bedrijfsuitje zomer 2022

Het bedrijfsuitje van 2022 was een onvergetelijke ervaring. We verlieten de werkomgeving en gingen samen op avontuur. Er was een breed scala aan activiteiten gepland, variërend van teambuilding spellen zoals beachvolleybal tot spannende buitenactiviteiten zoals rib varen en blowkarten. Er was ook ruimte voor ontspanning en plezier, waarbij we genoten van lekker eten en drinken. Het was een dag vol energie, positiviteit en gedeelde ervaringen. 
1 juli 2022

Brainstormsessie

Elke maand verzamelen we ons voor een productieve brainstormsessie met ontbijt. Deze brainstormsessies draaien niet allen om ideeën genereren, maar ook om het ontwikkelen van concrete actieplannen. We bespreken strategieën, stellen doelen samen en verdelen de verantwoordelijkheden. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze ideeën daadwerkelijk worden geïmplementeerd en bijdragen aan de groei en het succes van ons team en de organisatie.
Elke eerste maandag van de maand

Dealerdagen

Op onze Dealerdagen maakt u kennis met Kiwatt, haar oplossingen en alle benodigde (praktische) informatie. In minder dan een jaar tijd hebben we een professioneel dealer netwerk opgebouwd van 34 dealers in het hele land.
28 september en 16 november 2023