EVENEMENTEN

Blijf op de hoogte van onze evenementen

Naast werk denken wij ook aan ontspanning. Zo organiseren wij ieder jaar verschillende bedrijfsuitjes en borrels. Blijf op de hoogte van onze evenementen.
externalId=werken-bij-kiwatt-events-1.3.0&filter[active]=1

Kwartaalmeeting

Op 8 november was onze kwartaalmeeting opnieuw weer een succes. We bespraken onze successen, analyseerden uitdagingen en legden plannen vast voor het eerste kwartaal van 2024. Na een productieve vergadering gingen we naar The Maxx om te bowlen. We streden om de hoogste scores op de bowlingbaan en genoten vervolgens van een gezellige grilltafel. De informele sfeer zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde, en het bood tevens een uitgelezen kans om ook de nieuwe collega's beter te leren kennen buiten de formele kantooromgeving. 
8 november 2023

RMV-beurs Hardenberg

De RMV-beurs in Hardenberg, waar we van 24 tot 26 oktober aanwezig waren, was een succes. Gedurende de beursperiode kregen we de kans om onze organisatie te presenteren en meer naamsbekendheid te krijgen. Tijdens deze dagen deelden we informatie over onze producten met geïnteresseerde bezoekers. De beurs bood ook een uitstekende gelegenheid om bestaande zakelijke relaties te versterken en nieuwe connecties te leggen. We ontmoetten mensen uit diverse sectoren en konden waardevolle gesprekken voeren over mogelijke toekomstige projecten en samenwerkingen.
24-26 oktober 2023

Vakbeurs Energie

De Vakbeurs Energie vond plaats van 10 tot 12 oktober. Het was een belangrijk evenement voor ons bedrijf, waarbij we onze nieuwste energiegerelateerde producten en diensten konden presenteren aan een geïnteresseerd publiek. Het evenement bood ook inzicht in de nieuwste trends en technologieën op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid, wat ons hielp om onze kennis en expertise verder te ontwikkelen. Het heeft ons geïnspireerd en aangemoedigd om ons streven naar duurzaamheid voort te zetten en bij te dragen aan een energie-efficiënte toekomst.
10-12 oktober 2023

Dealerevent

Op 20 september organiseerden we ons jaarlijkse dealerevent, waarbij we onze dealers inzicht gaven in onze toekomstige features en plannen. De middag begon met een presentatie waarin we onze nieuwste productontwikkelingen en strategieën deelden. Tijdens deze presentatie behandelden we ook de feedbackpunten die onze dealers hadden aangedragen. Na de sessies genoten we van een heerlijk buffet, wat de gelegenheid bood om informeel te netwerken en onze relaties te versterken. We kijken vol verwachting uit naar de toekomstige samenwerkingen en successen.
20 september 2023

Zomer BBQ

Op 21 juli hadden we de geweldige zomer BBQ bij Jacob thuis in Leersum. We begonnen met een boeiende presentatie, waar terugkeken naar mooie projecten en toekomstplannen voor Kiwatt. Het was inspirerend om te zien hoe enthousiast en betrokken iedereen was tijdens de presentaties. Na de presentatie was het tijd om te ontspannen en te genieten van lekker eten en gezelligheid. We hadden een smakelijke BBQ, waarbij we samen konden bijpraten en plezier konden maken. Bovendien was er een volleybalveld opgezet, waar de collega's zich konden uitleven in een fanatiek potje volleybal.  
21 juli 2023

Bedrijfsuitje zomer 2023

30 juni heeft het jaarlijkse bedrijfsuitje weer plaats gevonden. De dag begon met het inschepen op een zeilschip, waar alle collega's de kans kregen om actief deel te nemen aan het zeilen. Onder begeleiding van ervaren zeilers konden de deelnemers genieten van het prachtige uitzicht op het water. Na de zeiltocht arriveerden we op Urk, waar we verwelkomd werden voor een boeiende kookworkshop. Het hoogtepunt van de dag was het heerlijke diner. Het bedrijfsuitje bood een combinatie van teambuilding en plezierige ervaringen, waardoor de werknemers een onvergetelijke dag hebben gehad.
30 juni 2023

Kiwatt BBQ

Op 31 maart kwamen alle medewerkers van Kiwatt bij elkaar voor een heerlijke barbecue. Het was een perfecte gelegenheid om samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap. Jacob, de CEO van Kiwatt, nam het woord en hield een korte toespraak om iedereen te bedanken voor hun harde werk tijdens het eerste kwartaal. Hij benadrukte de waarde van teamwork en het belang van samenwerking om doelen te bereiken. Terwijl iedereen genoot van het heerlijke eten, ontstond er een informele en ontspannen sfeer. Collega's leerden elkaar beter kennen, maakten grapjes en creëerden nieuwe connecties. 
31 maart 2023

BAV-beurs

Afgelopen maart 2023 stonden we samen met Boon Agrosystems op de Bouw & Agri Vakdagen. De Bouw en Agri Vakdagen in Ede zijn een evenement dat zich richt op de bouw- en agrarische sector. Bezoekers konden kennismaken met de nieuwste trends, technologieën en ontwikkelingen in de bouw- en agrarische sector. Het was de perfecte gelegenheid om te netwerken, informatie uit te wisselen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Het waren succesvolle dagen waarbij we weer veel geïnteresseerden hebben ontmoet.
15-17 maart 2023

Dutch Poultry Expo

Onze collega’s stonden samen met onze dealer Boon Agrosystems op de Dutch Poultry Expo & Dutch Pork Expo. De Dutch Poultry Expo is een beurs en evenement dat zich richt op de pluimvee-industrie in Nederland. Het is een belangrijke bijeenkomst voor professionals en bedrijven die actief zijn in de pluimveesector, waaronder pluimveehouders, producenten, leveranciers, experts en andere belanghebbenden. Er is volop genetwerkt, kennis gedeeld en inspiratie opgedaan. Het waren inspirerende dagen en we hebben veel geïnteresseerden ontmoet! 
14&15 februari 2023

Kerstdiner 2022

Het kerstdiner van 2022 was een gezellige en feestelijke gelegenheid. We kwamen samen als collega's om te genieten van een heerlijke maaltijd en elkaars gezelschap. We lachten, deelden verhalen en creëerden nieuwe herinneringen. Het diner versterkte de banden tussen collega's en zorgde voor een gevoel van waardering en samenhorigheid. Het was een speciale avond waarin we de successen van het afgelopen jaar vierden en vooruitkeken naar de toekomst. Het Kerstdiner van 2022 liet zien dat we niet alleen collega's zijn, maar ook een hecht team die elkaar ondersteunt en waardeert.
23 december 2022