Hardware developer

Kiwatt wil energieopslag eenvoudiger maken voor ondernemers en particulieren. Want dromen over een duurzame installatie is mooi, maar echt iets doen is beter. Kom jij hier een bijdrage aan leveren?

Werktijden

40 uur

Opleidingsniveau

HBO

Afdeling

Research en Development

 

Wil jij als Hardware developer aan de frontlinie staan van de energietransitie? Wil jij werken bij een organisatie die een leidende rol in de markt van duurzame energieopslag wil innemen? Kom werken bij Kiwatt en haal het beste uit jezelf.  

Wat ga je doen als Hardware developer?

 • Het ontwikkelen van nieuwe elektrotechnische concepten voor producten en processen is een passie voor jou. 
 • Je bent je bewust van trends in de markt samen met de klantvragen.
 • Jij helpt mee het productieproces te analyseren en optimaliseren. Daarnaast bepaal jij vereiste producteigenschappen.
 • Experimenteren met nieuwe en bestaande systemen en materialen is de ruimte die wij jou willen bieden.
 • Communicatie is belangrijk in deze functie. Onderhouden van contact met toeleveranciers omtrent systemen en materialen, dat kun jij wel.
 • Het waarborgen van kwaliteit en productveiligheid is ook belangrijk. Je controleert of producten voldoen aan wettelijke eisen en andere ontwikkelingen in het vakgebied.
 • Creativiteit komt terug, omdat jij onderzoeken en proeven uitvoert met potentiële afnemers.
 • Tot slot ondersteun je andere afdelingen bij technische en product gerelateerde vraagstukken.

Werken bij Kiwatt

Kiwatt is opgericht in 2019 en groeit de laatste jaren hard. De vraag en het aanbod van energie is niet in balans. De vraag neemt met de jaren enorm toe. Dit is dankzij de energietransitie. Elektrische auto’s, warmtepompen en verduurzaming van de industrie. Allemaal zorgen ze ervoor dat de vraag stijgt. Het huidige netwerk is niet geschikt voor zoveel vraag- en aanbod, het net zit overvol. 
Kiwatt wordt een belangrijke speler in de energietransitie door slimme oplossingen aan te bieden voor de opslag van energie. Kiwatt wil energieopslag eenvoudig maken voor ondernemers en particulieren. Wij zorgen er voor dat ieder huishouden of bedrijf zelf controle heeft over de opgewekte energie. We zijn continu bezig met de doorontwikkeling en optimalisatie van onze producten. Wij zijn geen traditioneel bedrijf, maar innovatief en snel groeiend. De energietransitie is in volle gang en jij kan hier een bijdrage aan leveren!

Nieuwsgierig naar Kiwatt? Kom gewoon eens kijken.

Wie ben jij als Hardware developer?

 • Naast dat jij een (elektro)technische achtergrond hebt, breng je minimaal een HBO- of WO diploma met je mee. Je hebt ervaring met designsoftware.
 • Je hebt ervaring met vermogenselektronica.
 • Je hecht, net als wij, waarde aan kwaliteit. Je wil iets moois helemaal (af)maken en zorgt voor een perfecte afwerking. De lat ligt hoog en dat is voor jou de gaafste uitdaging.

Werken in ons team

Onze producten bestaan uit geavanceerd hard- en software. Door de implementatie van slimme hardware-technieken, draag jij bij aan het verbeteren van onze energie-oplossingen. Je weet de wensen van de gebruiker door te vertalen naar praktische hardware-oplossingen. Zo versnel je als Hardware developer met jouw team de energietransitie. We organiseren regelmatig leuke uitjes, zoals een avondje BBQ. Zo leer je je collega's ook op een andere manier kennen!

Wat krijg je bij ons als Hardware developer?

 • Een salaris tussen de 3500-6000 euro bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van de opleiding en ervaring.
 • Direct een vast contract in een betrokken en innovatieve organisatie.
 • Uitdagende werkzaamheden.
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling en groeipotentieel.
 • Een enthousiast en gemotiveerd team van gedreven professionals op een inspirerende locatie.
 • Gezellige borrels, barbecues en feestjes: we vinden het belangrijk om met elkaar te verbinden.
 • € 0,21 per km reiskostenvergoeding.

Hardware developer bij Kiwatt jouw baan?

Wil je aan de slag bij Kiwatt als Hardware developer en het allerbeste uit jezelf halen? Laten we dan snel eens kennismaken. Solliciteer eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen.

Reageren kan tot 14 februari 2024. Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

Nog een vraag? Stel deze aan...

Naam: Julia van Deelen

Functie: HR

E-mailadres: hr@kiwatt.nl

Telefoonnummer: 0615 829 757

Solliciteer direct

Geweldige prestaties zijn alleen mogelijk als we samenwerken als een hecht team. Dus als jij een teamspeler bent die opzoek is naar een uitdagende carrière of stage, dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Kom werken bij Kiwatt!

Motivatie en CV
Via onderstaande knop is het mogelijk om je CV en eventuele motivatiebrief te uploaden.

Vragen of meer info?

Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact met me op.

Julia van Deelen

Bekijk ook deze vacatures

externalId=werken-bij-kiwatt-vacatures-detail-updated-3.0.1.0.2&filter[active]=1