NIEUWS

Hubspot Business Software

22 november 2022

Hubspot Business Software

We zijn verheugd om onze nieuwe samenwerking met HubSpot Business, een toonaangevende leverancier van zakelijke softwareoplossingen, aan te kondigen. HubSpot is een CRM-platform met alle software, integraties en middelen die je nodig hebt om marketing, verkoop, contentmanagement en klantenservice met elkaar te verbinden.

Deze samenwerking brengt onze expertise en het krachtige platform van HubSpot samen om verbeterde mogelijkheden op het gebied van marketing, verkoop en klantrelatiebeheer (CRM) te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Met de uitgebreide reeks tools van HubSpot kunnen we nu onze marketingstrategieën stroomlijnen en optimaliseren, verkoopprocessen automatiseren en uitzonderlijke klantervaringen bieden. 

Ons team is verheugd om de geavanceerde analyse- en rapportagefuncties van HubSpot te gebruiken om waardevolle inzichten te verkrijgen en datagestuurde beslissingen te nemen die de bedrijfsgroei stimuleren. Deze samenwerking weerspiegelt onze toewijding om voorop te blijven lopen op het gebied van technologie en onze klanten innovatieve oplossingen te bieden om hen te helpen slagen in het huidige competitieve landschap. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met het HubSpot-team en de voordelen van deze samenwerking naar onze klanten te brengen. Samen zullen we bedrijven in staat stellen hun doelen te bereiken en blijvend succes te behalen

Lees ook over deze ontwikkelingen

externalId=werken-bij-kiwatt-nieuws-detail-updated-3.0.1.1.0&filter[active]=1